هر چند هر یک از طیف های سیاسی استان سعی دارند تا مهندس بهنام جو را به نام خود مصادره نمایند اما واقعیت این است که او شخصیتی معتدل و عملگرا بوده و وامدار هیچ حزب و طیف خاصی در استان اردبیل نمی باشد.
همه استانداران دولت تدبیر و امید؛ همسو با برنامه ها و معتقد به سیاست های اعتدالی دولت و مورد اعتماد رئیس جمهور هستند و تلاش می کنند سیاست های دولت را عملیاتی نمایند.
از لحاظ تقسیم بندی سیاسی؛ سابقه مدیریت هشت ساله او در دولت اصلاحات و خط مشی بهنام جو در تمام سالهای بعد از آن نیز نشان می دهد که او یک اصلاح طلب معتدل و یک مهندس عملگرا بوده و جایگاه اجرائی وی همواره بر جایگاه سیاسی اش برتری داشته است.
رفتارش در حضور مجدد در استان اردبیل هم به دور از جنجال های سیاسی و باند بازی ها و در جهت استفاده از ظرفیت همه علاقه مندان به نظام و توسعه استان می باشد.
در دیدگاه وی؛ توسعه استان نیازمند همت همگانی و ایجاد زیرساخت های برای سرمایه گذای،رونق تولید و در نتیجه افزایش اشتغال است.
برای تحقق این منظور برنامه ریزی نموده و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و توجه به سندهای بالادستی توسعه، در دستور کار استاندار جدید اردبیل قرار دارد.
در چهار سال اول دولت تدبیر و امید زمینه هایی برای توسعه استان ایجاد شده است و با پیگیری استاندار محترم طرح های مهار آبهای مرزی؛ اکتشاف پهنه های معدنی؛ منطقه ویژه اقتصادی؛ منطقه آزاد؛ بندر خشک،طرح های نیروگاهی و گردشگری به بهره برداری خواهند رسید.
مهندس بهنام جو معتقد است از دست دادن یک روز فرصت و یک فرصت شغلی هم جایز نیست و لازم است از همه ظرفیت ها در راستای تحقق توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در استان استفاده شود.
بومی ترین استاندار غیربومی اردبیل؛ به خوبی با ظرفیت ها استان آشنایی دارد و به تمام پتانسیل های بخش های کشاورزی؛ صنعت؛ معدن؛ خدمات و گردشگری این استان اشراف کامل دارد و با سالها فعالیت و کسب تجربه در شرکت های تخصصی گردشگری و عمرانی(مانند شرکت توسعه گردشگری کشور و قرارگاه سازندگی خاتم)؛ توانایی به بهره برداری رساندن طرح های نیمه تمام استان را دارد.
او معتقد است رقم بیکاری کنونی متناسب با قابلیت های استان نیست و با همکاری بخش خصوصی و با همت کارآفرینان و همکاری صاحبان فکر و سرمایه؛ میتوان در طی چهار سال آتی این رقم را به کمتر از میانگین کشوری کاهش داد.
در برنامه راهبردی استاندار اردبیل؛ تقویت زیرساخت ها سنگ بنای شتاب توسعه است و برای تحقق و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی، ایجاد زیرساخت ضروری است.
ایجاد راه های امن، وجود ریل آهن، فرودگاه های مجهز، مناطق تجاری و صنعتی بزرگ، تامین انرژی و نیروی انسانی ماهر و ایده های فن آور؛ از زیرساخت های لازم برای توسعه در استان می باشد.
توسعه تجارت خارجی و صادرات به خصوص در بخش کشاورزی از هدف گذاری های استاندار جدید است و قصد دارد ماموریت ویژه رئیس جمهور به وی در خصوص توسعه مبادلات تجاری با کشورهای همسایه شمالی را عملیاتی کند و در این راستا علاوه بر تاکید بر تحقق درگاه های تجاری و صنعتی (مانند مناطق ویژه و آزاد و بندر خشک)؛ در حال رایزنی با کشورهای مجاور برای گسترش همکاری تجاری است.
برای او فرهنگ و امور اجتماعی و ارتقاء سلامت روانی و جسمی شهروندان مهمترین هدف است اما ایجاد اشتغال برای جوانان و افزایش درآمد سرانه استان پایه اصلی فعالیت هاست و در تمام جلسات و بازدیدها بر اشتغال تاکید داشته است.
ایجاد ۲۰ هزار فرصت شغلی در سال کار بسیار سختی است ولی با تدوین اسناد لازم و اتخاذ راهکارهای مناسب و با همراهی همه ارکان استان این مهم قابل تحقق است.
عزم و اراده و همت استاندار برای رونق فضای کسب و کار و افزایش تولید و کاهش نرخ بیکاری استان، امکان بهره برداری از طرح های نیمه تمام قبلی و تدابیر اتخاذ شده توسط دولت برای اعطای تسهیلات مالی کم سابقه برای طرحهای اشتغال زا، فرصتی تاریخی برای ایجاد تحول اساسی در اقتصاد استان و معیشت مردم نجیب و سخت کوش این منطقه به وجود آورده است.
تحقق این مهم نیازمند همراهی و همدلی و حمایت همه ارکان جامعه از نماینده معزز ولی فقیه در استان و نمایندگان محترم مردم در مجلس و دستگاه های قضایی و امنیتی و انتظامی و نظامی و همه فرهیختگان و صاحبان علم و قلم و مدیران اجرائی و صاحبان سرمایه است.
امید است همه سرمایه های اجتماعی استان بدون سهم خواهی های مذموم و سیاست بازی های بی حاصل؛ استاندار و استان را در جهت توسعه همه جانبه استان عزیزمان یاری نمایند.
ناصر روحی