به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل،کلیم الله وثوقی که در جلسه بررسی آخرین وضعیت دوربین های ثبت تخلفات و محورهای پر تصادف استان سخن می گفت افزود: هوشمندسازی محورها و حمل ونقل جاده ای مهم ترین برنامه دولت در استان اردبیل است.
دبیر کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حمل و نقل استان اردبیل با اشاره به ثبت ۴۹ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان در ۶ ماه گذشته تصریح کرد: در مدت یادشده ۶ میلیون و ۶۴۶هزار تخلف عدم رعایت فاصله طولی در محورهای مواصلاتی استان به ثبت رسیده است.
عضو شورای ترافیک استان اردبیل ثبت ۳ میلیون و ۵۳۹ هزار تخلف سرعت غیرمجاز در محورهای مواصلاتی استان را یادآور شد و گفت: بیشترین تخلف سرعت غیرمجاز در محور بران سه راهی سربند و بالعکس با ۲۴۷ هزار تخلف و جعفرآباد پارس آباد با ۲۲۳ هزار تخلف سرعت غیرمجاز ثبت شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل میانگین سرعت در محورهای یادشده را ۸۳ کیلومتر بر ساعت عنوان کرد و گفت: سرعت متوسط استان در ۶ ماه گذشته ۷۰ کیلومتر بر ساعت بوده است.
وثوقــی از شناسایی ۳۲ هزارو ۴۲۴ تخلف اضافه تناژ و سرعت غیرمجاز توسط سامانه های توزين حين حركت (WIM) و ثبت تخلفات عبور و مرور سرعت خبر داد و گفت: از این میزان بیش از ۱۵هزارو ۶۲۳ مورد تخلف جهت اعمال قانون به پلیس راه کشور ارسال شده است.
عضو شورای اداری استان اردبیل بر فرهنگ سازی از طریق رسانه ها، رعایت کامل قوانین راهور باهدف کاهش تصادفات ، ایمن سازی محورها و حذف و اصلاح نقاط حادثه خیز تاکید کرد.
رئیس پلیس راه استان اردبیل نیز سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف و تجاوز به چپ را از علل اصلی افزایش تصادفات جاده ای در محورهای شمالی استان اردبیل دانست از آمادگی کامل پلیس برای فرهنگ سازی و آموزش در کنار سایر دستگاهها جهت کاهش تصادفات خبر داد.
سرهنگ سیدمحمد صفوی بر ایمن سازی محورها و فعال شدن تعدادی از دوربین های پلاک خوان جاده ای تاکید کرد و افزود: رانندگان عزیز توجه کافی به جلو داشته باشند، از رانندگی به هنگام خستگی و کم خوابی خودداری کرده و با سرعت مطمئنه و بدون عجله و شتاب بی مورد رانندگی کنند.
وی با اشاره به تلاش های نیروهای خستگی ناپذیر پلیس راه در جهت حفظ آرامش ترافیکی و برقراری امنیت در جاد ها گفت: پلیس با رانندگانی که قوانین را رعایت نکنند و باعث بهم خوردن نظم و انضباط ترافیکی راهها شوند به شدت برخورد قاطع و قانونی میکند
با اجرای پروژههای آسفالت راههای روستایی خلخال ، شاخص بهرهمندی جمعیت روستایی این شهرستان از راه آسفالته افزایش مییابد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استاناردبیل،کلیمالله وثوقی افزود: در سالهای گذشته تعطیلی و توقف فعالیت کارخانههای تولید آسفالت و همچنین درصد پایین اعتبارات استانی موجب توقف آسفالت راههای روستایی خلخال شده است.
عضو شورای اداری استان اردبیل تصریح کرد: امسال با اجرای پروژههای آسفالت چندین روستای منطقه ، فاصله ایجاد شده بین شاخص بهرهمندی جمعیت روستایی خلخال با جمعیت سایر مناطق استان کاهش مییابد.
وی با اشاره به حذف ردیف اعتباری آسفالت راههای روستایی از اعتبارات ملی و تامین آن از محل اعتبارات استانی با توجه به تخصیص پایین آن تصریح کرد: از شهریورماه سال گذشته بخش ساخت راههای روستایی از اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل منفک و به جمع وظایف اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اضافه شده ولی اعتبارات منظور شده برای اجرای پروژههای راه روستایی پایین بوده و جوابگوی نیاز پروژهها نیست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل با بیان اینکه در سال جاری ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی این استان با استفاده از ردیفهای مختلف اعتباری زیرپوشش آسفالت قرارمیگیرد، افزود: برای آسفالت ۲۷ کیلومتر راه روستایی در خلخال امسال برنامهریزی شده است.
وثوقــی با بیان اینکه افزایش چندین برابری هزینه آسفالت راههای روستایی روند اجرایی پروژههای آسفالت راههای ارتباطی روستایی این استان را کند کرده است، گفت: در حال هزینه آسفالت یک کیلومتر راه روستایی در این استان به بیش از هفت میلیارد ریال رسیده و این امر همراه با افزایش محدودیتهای مربوط به تامین اعتبارات راههای روستایی اجرای پروژههای آسفالت راههای ارتباطی روستایی را با مشکل مواجه کرده است.
دبیر کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حمل و نقل استان اردبیل گفت: آسفالت پروژههای راه روستایی خلخال در سال گذشته متوقف و هیچ گونه پروژهای اجرا نشد، گفت: برغم مشکلات اعتباری در سال جاری آسفالت راه چندین روستای خلخال از جمله روستاهای اناویز،گلوجه ،یلوجه ،کمر و آقبلاغ کرد این شهرستان هماکنون در حال انجام بوده و تا پایان فصل کاری امسال این پروژهها تکمیل و در اختیار اهالی روستاهای یاد شده منطقه قرار میگیرد