مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز:
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: تکمیل ۱۹۳ واحد آموزشی نیمهتمام در سطح استان اردبیل در اولویت اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس قرار دارد.
به گزارش روزنامه برای اردبیل به نقل از روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان اردبیل، دولت لطفی عصر سه شنبه در آیین بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسهساز در اردبیل اظهار کرد: تلاش میکنیم تا در سالهای آینده این پروژههای نیمهتمام را با تأمین اعتبار ملی و استانی تکمیل و در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا نسل آینده در بهترین فضا و بستر آموزشی تحصیلات خود را انجام دهند.
وی به برنامهریزی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس برای سال آینده اشاره کرد و گفت: در حال حاضر به همت خیرین مدرسهساز ۴۸ پروژه خیرساز در حال اجراست که امسال ۲۰ واحد آموزشی از این پروژهها در مناطق مختلف استان تکمیل شده و با همراهی خیرین به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل تصریح کرد: برای کمک به خیرین در ساخت و تکمیل واحدهای آموزشی، دولت ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در سالجاری تأمین کرده تا در استان اردبیل به صورت پروژه مشارکتی واحدهای آموزشی شکل اجرایی و عملیاتی به خود گرفته و بهرهبرداری از آنها را هر چه سریعتر شاهد باشیم.
لطفی افزود: در سال آینده در کنار تکمیل پروژههای خیرساز و مشارکتی، سعی و تلاشمان بر این است تا ۱۹۳ پروژه نیمهتمام را نیز با تأمین اعتبارات ملی به سرانجام رسانده و بخشی از آنها را آماده افتتاح کنیم.
برچیدن بساط بخاریهای نفتی تا دو سال آینده در مدارس اردبیل
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل به استانداردسازی تأسیسات حرارتی در مدارس استان اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدای امسال حذف بخاریهای گازی در مدارس شروع شده به طوریکه تاکنون در ۲۶ مدرسه بخاریهای گازی جمعآوری و به جای آن سیستم گرمایشی استاندارد نصب شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در سال گذشته اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس موفق شد تا برای همیشه بساط بخاریهای نفتی را از مدارس برچیند و تا دو سال آینده نیز بساط بخاریهای گازی از مدارس استان اردبیل برچیده خواهد شد.
لطفی به تزریق اعتبار ۱۷٫۵ میلیارد تومانی به صورت منابع ملی در اجرای این پروژه اشاره کرد و گفت: امیدواریم در یک شرایط مناسب و فضای شایسته دانشآموزان تحصیلات خود را انجام دهند.
وی در مورد اجرای طرح آجر به آجر به عنوان یکی از برنامهها و رویکردهای آموزش و پرورش و معاونت عمرانی اضافه کرد: در سراسر کشور اجرای این طرح به رغم همه مشکلات کرونایی شروع شده و در استان اردبیل نیز هدف ما از اجرای این طرح احداث مدرسه در مناطق محروم و کم برخوردار است.
لطفی بیان کرد: با جمعآوری کمکهای اندک اما پرخیر و برکت مردم در قالب این طرح عملیات احداث دو مدرسه در استان شروع شده به طوریکه در هفتههای گذشته خشتگذاری مدرسهای در خلخال در یکی از مناطق محروم خلخال شروع شد و در کنار آن پروژه دیگری نیز در پارسآباد شکل اجرایی و عملیاتی به خود خواهد گرفت.
وی اظهار کرد: در یک کار جهادی تمام سعی و تلاش مجموعه نوسازی مدارس و خیرین بر این است تا در بهترین شرایط و فضای آموزشی دانشآموزان ما بتوانند تحصیلات خود را انجام داده و به توسعه آینده کشور کمک کنند.
در این مراسم که به صورت ویدئوکنفرانس و با حضور معاون اول رئیس جمهور در استانهای مختلف با تجلیل و تکریم از خیرین انجام شد، ۱۶ نفر از خیرین فعال استان اردبیل که در سال ۹۸ پروژههای فعال مدرسهسازی داشتند، با اهدای لوح سپاس و هدایایی مورد تجلیل و تکریم قرار گرفتند.
استاندار اردبیل در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه سازسراسر کشور:
اجرای طرح آجر به آجر نتایج سودمندی به همراه خواهد داشت
استاندار اردبیل گفت: اجرای طرح آجر به آجر در جلب کمکهای مردمی شایسته به نظر میرسد و ما خوشحال هستیم که در استان اردبیل نیز اجرای این طرح با استقبال خوبی روبهرو شده و قطعا نتایج سودمندی را به همراه خواهد داشت.
اجرای طرح آجر به آجر نتایج سودمندی به همراه خواهد داشت
اکبر بهنامجو در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسهساز در اردبیل اظهار کرد: خوشحال هستیم که عدهای انسانهای شایسته، مهربان و دلسوز در امر مدرسهسازی مشارکت میکنند تا بهترین فضای تحصیل و تهذیب برای نسل آینده به وجود آید.
وی به تلاش خیرین در ساخت ۳۹۶ واحد آموزشی در استان اشاره کرد و گفت: از سه هزار مدرسه موجود در استان، ۳۹۶ مدرسه به همت خیرین احداث و ۴۶ واحد آموزشی نیز در مرحله اجرا و عملیاتی شدن است.
استاندار اردبیل به جایگاه نظام تعلیم و تربیت و مدرسه اشاره کرد و افزود: در سنین مختلف و در فرآیند تربیت و تعالی نسل آینده، مدرسه کانون تحول و تحرک برای جوانان و نوجوانان ماست و این کار خداپسندانهای است که عدهای انسان خیرخواه در مسیر تعلیم و تربیت شایسته نسل آینده گام برداشته و به نوعی سعی در تسهیل و روانسازی کارها دارند.
بهنامجو تصریح کرد: توسعه بدون تعلیم و تربیت و نظام آموزشی معنایی ندارد و در کانون مدرسه است که هنر، مهارت و تربیت نسلهای آینده شکل گرفته و به نوعی توسعه همهجانبه اتفاق میافتد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در کنار احداث مدرسه با زیبندگی و شایستگی خاص، تلاشی که مجموعه خیرین در قالب برگزاری بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسهساز شروع کردند، حرکتی مثبت در جذب خیرین و اجرای پویشهای عمومی در این زمینه است که ماحصل آن میتواند به نفع توسعه زیرساختهای آموزش و پرورش منجر شود.
بهنامجو به استانداردسازی ۸۰ درصد فضاهای آموزشی و مدارس استان اشاره کرد و ادامه داد: در این طرح نیز علاوه بر منابع و اعتبارات دولتی، از ظرفیت خیرین و مشارکت آنها استفاده میشود.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: با همت نوسازی مدارس، خیرین و مجموعه آموزش و پرورش ۸۰ درصد مدارس این استان به شکل استاندارد به سیستمهای گرمایشی مناسب مجهز شدند.
وی در ادامه تصریح کرد: در کنار احداث واحدهای آموزشی و تدارک زیرساختها و تجهیزات نرمافزاری باید معلمان ما با آموزش و مهارت کامل به تربیت و پرورش نسل آینده با دلسوزی تمام همتی راستین داشته باشند تا در این فرآیند بتوانیم موفق عمل کنیم.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز اردبیل:
۳۰ درصد مدارس اردبیل را خیرین احداث میکنند
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل گفت: ۳۰ درصد مدارس احداثی در استان اردبیل به همت خیرین انجام میشود.
جواد قرآننویس عصر سه شنبه در آیین بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسهساز استان که به صورت ویدئوکنفرانس با سخنرانی معاون اول رئیس جمهور در مجمع خیرین مدرسهساز اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: مجمع خیرین استان اردبیل در سالهای اخیر موفق شده بیش از ۳۹۶ واحد آموزشی را در مناطق مختلف استان احداث و تقدیم آموزش و پرورش کند.
وی با تجلیل و تقدیر از خیرین خوشنام اردبیل در کمک و مساعدت برای ساخت و توسعه فضاهای آموزشی تصریح کرد: ۴۰ مدرسه نیز به همت خیرین در حال احداث است که امیدواریم هر چه سریعتر این پروژههای نیمهتمام نیز به سرانجام برسد.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل گفت: در دو سال اخیر و با کمک و مساعدت نوسازی و تجهیز مدارس استان خیرین توانستهاند واحدهای آموزشی نیمهتمام و در حال احداث را تکمیل کرده و وارد چرخه بهرهبرداری کنند.
قرآننویس افزود: ۳۰ درصد مدارس استان اردبیل به همت خیرین احداث و تحویل آموزش و پرورش میشود که کیفیت ساخت این مدارس در حد مناسب است.
وی به فعالیت ۵۰۰ خیر مدرسهساز در استان اعم از آقا و خانم اشاره کرد و ادامه داد: بانوان خیر استان نیز با تشکیل شورای مشورتی سعی میکنند در امر مدرسهسازی مشارکتی جدی داشته باشند.
قرآننویس در مورد اجرای طرح آجر به آجر خاطر نشان کرد: همزمان با سراسر کشور، در استان اردبیل نیز برای جمعآوری کمکهای خرد خیرین و گروههای مختلف جامعه طرح آجر به آجر در حال انجام است به طوریکه در سالجاری عملیات احداث دو مدرسه از محل طرح آجر به آجر در خلخال و همچنین مناطق محروم پارسآباد شروع شده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: همه افراد جامعه به ویژه کارکنان و پرسنل آموزش و پرورش با کمک حداقلی پنج تا ۱۰ هزار تومانی میتوانند در این امر خداپسندانه مشارکت کرده و به نوعی به ساخت واحدهای آموزشی کمک کنند.
وی بیان کرد: مجمع خیرین مدرسهساز استان در کنار ساخت مدارس، به تجهیز و نوسازی واحدهای آموزشی نیز در کنار اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس کمک میکند تا یک بستر مناسب تعلیم و تربیت برای نسل آینده به وجود آید.